Indignació dels veïns del Pas de la Casa per les aglomeracions de gent durant la nit de Cap d’Any

Durant bona part de la matinada la quantitat de persones, especialment turistes, al carrer ha estat elevada i en algun moment amb algun incident provocat per llançament d’objectes

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=o7z-5KKCsCA

Teòricament, era una nit de Cap d’Any amb restriccions. La situació epidemiològica així ho aconsellava i ho feia necessari. I, majoritàriament, es pot dir que s’ha complert. Amb alguna excepció, com la que s’ha viscut al Pas de la Casa. Als carrers de la població, al llarg de la matinada s’han vist aglomeracions importants de persones que celebraven l’arribada del 2022 sense excessives precaucions. Això ha generat incredulitat i indignació entre els veïns de la població.

Els vídeos als quals ha tingut accés Altaveu evidencien que la celebració va anar més enllà del que seria recomanable vista l’actual situació sanitària. A la plaça Sant Josep i a la dels Vaquers s’ha concentrat a partir de la una quantitat important de gent, per a estupefacció dels veïns.

La majoria dels concentrats eren turistes que passen aquests dies a la població. Entre ells també haurien protagonitzat algun incident, segons relatava a aquest mitjà alguns dels veïns que s’han posat en contacte per denunciar els fets. En concret, s’hauria començat una batalla de boles de neu i aquesta hauria degenerat en algun moment en llançament d’objectes. Per ara, però no hi ha constància que s’hagi produït cap intervenció policial.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending