Increpa l’empleat d’una benzinera i acaba detingut per insultar els policies que anaven a posar pau

L’arrestat és un jove vinculat a un grup conegut pels seus comportaments violents que ha quedat en llibertat aquesta tarda després de ser condemnat per la via ràpida en passar a disposició judicial

Un cotxe policial fent vigilància nocturna.
Un cotxe policial fent vigilància nocturna. POLICIA D'ANDORRA

Havent begut més del compte, aquest matí increpava l’empleat d’una gasolinera. Hi havia una discussió, aparentment, perquè el jove en qüestió volia que li servissin més alcohol i el dependent en qüestió s’ha negat a vendre’n ateses les condicions que presentava el noi, un resident de 20 anys. Vista la situació i que la cosa es posava lletja, el treballador de la benzinera ha alertat la policia. I el jove s’ha sobrepassat tant amb la patrulla que ha acabat detingut.

Els fets han passat al tomb de les 6 d’aquest matí. I el jove, segons algunes fonts, estaria vinculat a una banda juvenil coneguda pel seu comportament desafiant i fins i tot violent. El Bloque, té per nom aquest grupuscle que ja ha estat objecte d’alguna que altra intervenció policial. En fi, que abans que això, els agents que han arribat sobre el lloc, han intentat aturar el cop. Fer d’intermediaris, per dir-ho d’alguna manera.

Segons les fonts consultades, el jove implicat coneixia a algun dels agents. I semblava que això podria ajudar. Però per com han evolucionat els fets hauria estat tot el contrari. Perquè el noi ha començat a repartir tota mena d’insults sense contemplacions. I davant de l’exaltació afavorida per la ingesta d’alcohol prèvia, els agents han optat per detenir-lo per un delicte contra la funció pública. Durant el dia d’avui ha passat a disposició judicial i, segons les fonts, el jove, resident de 20 anys, ha quedat en llibertat després de ser condemnat per la via ràpida.

Comentaris (3)

Trending