Un home ferit en perdre el control d’un quad a la carretera de Canòlich

El vehicle ha acabat topant contra un mur per motius que ara s’hauran d’esclarir i el conductor ha necessitat l’atenció del Servei d’Urgències Mèdiques

Entrada a Urgències de l'hospital.
Entrada a Urgències de l'hospital. Toni Solanelles

El conductor d’un quad ha resultat ferit per culpa de l’accident que ha patit aquest migdia quan circulava per la carretera de Canòlich. L’home ha perdut el control del vehicle i ha acabat topant contra un mur. Efectius del cos de bombers i del Servei d’Urgències Mèdiques s’han desplaçat al lloc dels fets per atendre la víctima del sinistre.

L’accident ha succeït pels volts de les dotze del migdia. L’home conduïa el quad per la carretera de Canòlich en direcció a Bixessarri. Per motius que ara s’hauran d’esclarir, el vehicle s’ha descontrolat i ha acabat sortint de la via, picant contra un mur.

A conseqüència del xoc, el conductor ha patit ferides, en principi, no de gran consideració. Inicialment s'han traslladat a la zona ambulàncies de bombers i del SUM, tot i que finalment ha estat aquesta darrera la que s’ha quedat per atendre el ferit i traslladar-lo, posteriorment, a l’hospital.

Allà, a l’home, resident de 34 anys, se li han diagnosticat unes contusions de caràcter lleu. Ha estat donat d’alta al cap de poca estona.

Comentaris

Trending