Forcen dependències d’una gasolinera de Canillo i s’enduen sencer el moneder d’una de les màquines

La policia investiga els fets, que han causat certa alarma a la parròquia i malestar entre els agents de circulació, a qui no es va avisar de la situació

Instal·lacions de l'estació de servei on hi hauria hagut el furt amb força.
Instal·lacions de l'estació de servei on hi hauria hagut el furt amb força. G. P.

La policia investiga el furt amb força que hi hauria hagut aquest dilluns, de matinada, en les dependències d’una coneguda gasolinera just a la sortida del nucli urbà en direcció cap a Sant Joan de Caselles. Els desconeguts, usant una eina que bé podria ser una pota de cabra, haurien forçat la instal·lació i s’haurien endut tot sencer el moneder d’una de les màquines, l’aspirador. La quantitat furtada no ha transcendit, però sí que tot el que hi havia dins del dispositiu robat eren monedes de 50 cèntims.

Aparentment, segons les fonts, no s’hauria danyat cap més dependència de l’estació de servei ni tampoc s’hauria robat res més. Sí que hauria aixecat certa suspicàcia una família de turistes procedents de l’Europa de l’est que hores després del robatori, que s’hauria denunciat formalment a la policia, haurien abonat la despesa feta en gasolina, justament, en monedes de cinquanta cèntims d’euro.

Malgrat que el cas es porta amb certa discreció, hi ha neguit i, sobretot, certa sensació d’inseguretat almenys en dos col·lectius concrets. Els comerciants de la zona, que sí que estan al corrent de la situació, i els agents de circulació de la parròquia, que no van ser informats oficialment del tema i respecte dels quals hi ha cert malestar atès que consideren que haurien d’estar assabentats de circumstàncies com aquestes per, d’una banda, atendre’s al que es puguin trobar i, de l’altra, per poder col·laborar de manera efectiva, si fos el cas, amb qualsevol recerca.

Comentaris (23)

Trending