La fiscalia creu que la dona que pretenia accedir a la presó amb marihuana ho havia fet altres cops

La Batllia, a petició del ministeri públic, ha imposat la prohibició de tornar a visitar el seu fill al centre penitenciari, a banda d’imputar-li un delicte major pel qual se l’haurà de jutjar

Una imatge de l'accés al centre penitenciari.
Una imatge de l'accés al centre penitenciari. Toni Solanelles

La dona que va ser detinguda dilluns a la tarda quan intentava accedir al centre penitenciari amb una quantitat mínima de marihuana amagada entre la roba ja ho hauria fet, de manera consumada, en altres ocasions. O almenys aquesta és la consideració de la fiscalia. De fet, és justament pel convenciment que en altres ocasions sí que va aconseguir introduir la droga a la Comella que va sol·licitar que se li prohibís tornar a entrar a la presó.

I per ara, la Batllia ha acordat, justament, prohibir que aquesta dona, resident de 55 anys, pugui tornar a visitar el seu fill, pres des de fa mesos, com intentava fer dilluns. La prohibició, ara per ara, no té data de caducitat. És a dir, no se li ha imposat un temps limitat. Però el que està clar és que el ministeri públic dóna per fet que la dona, en altres ocasions des que el seu fill, justament enganxat a la ‘maria’, és a la presó, sí que hauria aconseguit el seu propòsit en algun dels vis-a-vis que ha pogut fer.

Una vista del centre penitenciari des de la Seu de la Justícia.

Relacionat

La ‘mare de la maria’ no podrà tornar a entrar a la presó per l’intent d’introduir-hi droga

Tot plegat fa que el delicte sigui més greu. De fet, la dona està acusada formalment d’introduir droga en establiment penitenciari. Es tracta d’un delicte major agreujat pel qual haurà de ser jutjada al seu dia, perquè la pena màxima que li podria arribar a caure és de més de quatre anys de presó -ferma o no és una altra cosa- i, en conseqüència, la causa no es pot jutjar per la via ràpida, per la via de l’ordenança penal.

Comentaris

Trending