Ferit un vianant en ser envestit per una motocicleta al Clot d’Emprivat

Un altre ciutadà que caminava entre el passeig del Riu i l’avinguda Tarragona també ha patit petites lesions en ser atropellat per un patinador

Els sanitaris introduïnt el ferit a l'interior de l'ambulància.
Els sanitaris introduïnt el ferit a l'interior de l'ambulància. T. S.

Dos vianants han resultat ferits en dos accidents a Escaldes i Andorra la Vella. El més greu aparentment hauria passat uns vint minuts abans de les 8 de la tarda a la zona del Clot d’Emprivat. I el vianant hauria estat envestit per una moto. En l’altre atropellament, el vehicle implicat, a priori, seria un patinet.

Enmig d’una notable expectació, els sanitaris del SUM han hagut d’immobilitzar l’accidentat a l’altura d’un conegut restaurant que hi ha al xamfrà del passatge d’Arnaldeta de Caboet i l’avinguda Consell de la Terra d’Escaldes, a la zona del Clot d’Emprivat. En aquest punt una motocicleta hauria envestit un vianant, que s’hauria fet lesions que l’han obligat a traslladar-lo, immobilitzat, cap al centre hospitalari.

IMG 9377
Agents de policia i de circulació fent diligències pel sinistre amb patinet.

També s’hauria traslladat a l’hospital, encara que en aquest cas es tenia clar que les ferides serien de molt poc abast, el vianant amb què hauria topat un patinador i el seu patinet elèctric a la confluència de l’avinguda Tarragona amb el passeig del Riu, a Andorra la Vella, una mica més avall del conegut edifici de les Columnes. Aquest sinistre hauria succeït poc després de les 6 de la tarda.

Comentaris (4)

Trending