Ferit greu un esquiador francès en un accident a Soldeu

L’home, de 47 anys, està ingressat a l’UCI de l’hospital amb un traumatisme toràcic i diverses fractures costals

Una imatge del sector de Soldeu.
Una imatge del sector de Soldeu. arxiu

Un turista francès de 47 anys ha perdut l’equilibri aquesta tarda mentre esquiava al sector de Soldeu i s’ha fet lesions greus al tòrax. El casc li hauria evitat mals majors, segons les fonts consultades. L’accident ha passat pels volts de les 4 de la tarda i després de rebre les atencions sanitàries pertinents per part dels serveis sanitaris de la pròpia estació ha estat traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Se li han fet les cures pertinents al servei d’Urgències i, segons les fonts mèdiques consultades, posteriorment ha estat ingressat a l’UCI on es passarà els propers dies. D’entrada, les properes 48 hores són cabdals per comprovar l’evolució de l’home, que ha patit un cop molt notable amb el pit, especialment en un dels costats. Inicialment, no es tem per la vida del turista. Les proves fetes a l’home han descartat, d’entrada, lesions internes.

Això sí, segons les fonts consultades, pateix un traumatisme toràcic sever, amb múltiples fractures costals. És a dir, s’ha trencat diverses costelles. Si l’evolució és bona, les fractures s’haurà de soldar per si soles, sense necessitat que hagi de passar pel quiròfan.

Comentaris (6)

Trending