Ferida lleu una vianant atropellada per una motocicleta al carrer de la Unió

Fins al lloc de l’accident, que ha succeït poc després de 2/4 de 5 de la tarda, hi han acudit dues dotacions de la policia i una ambulància del SUM que s’ha fet càrrec d’atendre la víctima

Agents d'atestats fent comprovacions amb la moto implicada.
Agents d'atestats fent comprovacions amb la moto implicada. Toni Solanelles

Una dona resident de 45 anys ha resultat ferida de caràcter molt lleu en un atropellament que hi ha hagut a l’altura del número 11 del carrer de la Unió, entre Andorra la Vella i Escaldes. L’accident ha passat vers 2/4 de 5 de la tarda i motociclista i vianant han estat els únics implicats.

El sinistre ha succeït en les immediacions d’un pas de vianants. El conductor de la moto, una Suzuky GSX R125, ha sortit il·lès de l’atropellament. Fins al lloc dels fets han acudit una ambulància del SUM, que s’ha fet càrrec de l’atenció a la dona ferida lleu i dues dotacions de la policia, una de les quals especialitzada en atestats que s’ha fet càrrec de les qüestions específiques de l’accident.

Poc després del sinistre al cèntric carrer, hi ha hagut un xoc a la sortida del túnel dels Dos Valires en direcció a la Massana. En aquest cas, però, no s’han hagut de lamentar ni tan sols danys personals. Els únics perjudicis han estat de tipus material.

Comentaris

Trending