Ferida una vianant i un motorista arran d’un xoc en cadena en un pas a tocar la rotonda de Govern

Una motocicleta s’ha aturat per deixar passar la vianant però l’ha acabat envestint ja que un turisme no ha pogut frenar a temps i ha picat contra el vehicle de dues rodes, impulsant-lo cap endavant

L'ambulància que s'ha endut la ferida.
L'ambulància que s'ha endut la ferida. Toni Solanelles

Una dona ha resultat ferida vers 2/4 de 2 de la tarda després que hagi estat envestida per una motocicleta que li havia cedit correctament el pas al carrer Prat de la Creu, a tocar de la rotonda de Govern i just davant del servei de circulació d’Andorra la Vella. El conductor de la moto també ha sofert lesions i juntament amb la vianant han estat traslladada a l’hospital en ambulància perquè fossin valorats al servei d’Urgències.

La dona ha estat colpejada per la motocicleta. El vehicle de dues rodes ha frenat correctament a l’altura del pas de vianants perquè la dona pogués creuar. Per darrere de la moto, un turisme no ha estat prou al cas i no ha frenat a temps. Ha picat contra la motocicleta i aquesta ha rebotat contra la vianant. Aparentment les lesions que sofrien els dos implicats que n’han sortit més malparats no havien de ser molt importants. Però calia assegurar-se’n. Els ferits són un home i una dona, residents tots dos, i de 36 i 46 anys respectivament.

Fins al lloc s’ha desplaçat una ambulància del transport sanitari, que és la que ha traslladat la ferida a Urgències, i també una dotació de la policia especialista en atestats i, sobretot, per ser el lloc on era, han comparegut a l’indret diversos agents de circulació d’Andorra la Vella. Els dos vehicles implicats han estat un turisme Maserati Ghibli (FRA) i una motocicleta Honda WW (AND).

COLL D’ORDINO

Mitja hora després de l’accident a Prat de la Creu, hi ha hagut un sinistre, també amb una moto implicada, a la carretera del coll d’Ordino. En aquest cas, els vehicles que s’han vist immersos en el sinistre han estat un turisme Audi A6 i una motocicleta Yamaha N-MAX, ambdós amb matrícula andorrana. El conductor de la motocicleta, resident de 21 anys, resulta ferit.

Comentaris (1)

Trending