Detinguts per ferir una dona d’un tret amb una pistola d’aire comprimit a banda de tenir més armes

L’incident, que sortosament no va comportar lesions gaire severes a la cara de la víctima, va tenir lloc en les immediacions d’un hotel on s’allotjaven les persones que la manipulaven , que van ser controlats per la policia

Comentaris

Vista des del balcó de l'establiment des d'on s'hauria efectuat el tret.
Vista des del balcó de l'establiment des d'on s'hauria efectuat el tret. ARXIU

Una mena de joc que va acabar amb un bon ensurt. Més o menys això és el que va passar divendres a la nit en les immediacions d’un hotel d’Arinsal. Els ocupants d’una de les habitacions d’aquell establiment haurien estat disparant almenys en una ocasió en direcció a l’espai públic amb la mala sort que haurien acabat ferint a la cara una dona que passava per l’indret.

Sortosament, les lesions sofertes per la dona no serien molt severes. Però l’ensurt que es va emportar sí que va ser d’allò més gran. L’arma amb la qual s’hauria disparat el tret amb una pistola d’aire comprimit. Arran del fet, la policia hauria hagut d’intervenir i fer les indagacions pertinents, fins arribar a la conclusió que el tret que va tocar la dona s’hauria disparat des d’una estança de l’hotel.

Per aquest motiu, dissabte al matí s’haurien controlat quatre joves que estaven allotjats a l’esmentat establiment hoteler. En ser dos dels nois menors, formalment, segons les fonts, només es van detenir els dos majors d’edat. Després de fer l’informe corresponent s’haurien acabat alliberat els causants de l’ensurt.

 De l’interior de la cambra, se’ls decomissa dues pistoles d’aire comprimit amb les respectives càpsules de CO2, quatre llaunes de 500 balins de munició, una defensa elèctrica, una defensa extensible i dues navalles amb una fulla superior a la permesa.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending