FEDA garanteix que ‘l’estafador dels molins de vent’ no els va aixecar la camisa

La companyia manté que no pot garantir que ningú de l’empresa no hagués mantingut algun contacte amb el resident passiu Hendrik Holt, empresonat a Alemanya, però que no s’hi va fer cap negoci

Hendrik Holt quan se les donava de promotor de l'energia eòlica.
Hendrik Holt quan se les donava de promotor de l'energia eòlica. ARXIU

Que hi hagués hagut algun contacte no es pot pas negar amb rotunditat. Que FEDA no va donar  ni un sol euro a ‘l’estafador dels molins de vent’ sí que ho garanteix l’operadora energètica pública. Hendrik Holt, resident passiu al Principat, impulsor d’un hòlding que du el seu cognom i que suposadament impulsava parcs eòlics arreu d’Europa, inclosa Andorra, i més enllà, no hauria establert formalment cap negoci amb FEDA.

Holt està empresonat a Alemanya per haver falsificat un títol universitari i per unes quantes falsificacions documentals. Asseguren, però, les fonts consultades, que aquesta condemna ferma imposada fa unes setmanes era només una estratègia judicial per poder guanyar temps per poder investigar les suposades defraudacions que hauria pogut protagonitzar aquest jove emprenedor de tracte exquisit i gustos refinats i cars.

holt22

Relacionat

L’estafador dels molins de vent que feia parada i fonda a Andorra

L’ara empresonat, que va marxar del Principat a l’inici del confinament primaveral, havia instal·lat el seu centre d’operacions a Andorra, per on hauria fet uns quants centenars de milers dels euros que suposadament hauria estafat a companyies del món de l’energia d’arreu del món. Holt volia muntar un parc eòlic al Principat. Així ho va arribar a publicar en un dossier del qual la premsa alemanya es va fer ressò fa tres anys. Hores d’ara, tant al Principat com a Alemanya hi ha un silenci sepulcral en relació amb aquest jove detingut en un dels hotels més luxosos de Berlín.

Sia com vulgui, FEDA no s’hauria vist afectada pels aires de grandesa i els projectes que no han arribat enlloc d’un jove que també assegurava tenir un títol universitari (empresarials) d’una Universitat d’Andorra que mai no l’ha tingut ni tan sols d’alumne. Fonts de l’operadora energètica andorrana han assegurat que “no hem col·laborat en res amb ell. No hem finançat cap mena de projecte ni se li ha encomanat mai cap estudi”. Alhora, es deixa clar que “no es pot dir que no s'hagi reunit mai amb algú de FEDA perquè aquest detall es podria haver escapat”, “però en tot cas, no s'ha fet cap feina amb ell”.

Etiquetes

Comentaris

Trending