Expectació a la plaça de les Arcades pel rescat… d’un gat que ha mort

Un petit camió dels bombers s’ha hagut de desplaçat fins al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, al costat del centre cultural de la Llacuna, per retirar un felí que s’havia quedat atrapat en un balcó

El bomber en plena maniobra.
El bomber en plena maniobra.

Un gat atrapat que finalment ha mort. Aquest ha estat el motiu de ‘l’operació’ duta a terme poc després del punt del migdia per una dotació dels bombers que ha acudit, amb un petit camió i una petita escala, fins a un edifici del carrer Mossèn Cinto Verdaguer d’Andorra la Vella, a tocar de la plaça de les Arcades i al costat del centre cultural la Llacuna, per rescatar d’un dels balcons de l’immoble el felí que hi havia quedat atrapat. De fet, l'ha enxampat una finestra i ha acabat morint.

La ‘maniobra’ dels agents de bombers -entre un sector dels quals hi ha malestar perquè durant la guàrdia d’aquest dimarts un funcionari va donar positiu de Covid amb símptomes i amb tot se li va ordenar que acabés el servei- ha estat seguida per una bona colla de ciutadans, que observaven entre curiosos i estupefactes tot el muntatge per extreure l’animal, ja mort.

Etiquetes

Comentaris

Trending