Una exparella acaba detinguda després d’una baralla en la via pública

L’home està acusat d'un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i la dona d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port d’arma blanca

Un vehicle policial.
Un vehicle policial. Altaveu

El cos de policia va intervenir el passat divendres a les 22:00 de la nit en la baralla d’una exparella a la via pública. En el decurs de la discussió, l’home hauria sacsejat a l’afectada agafant-la per les seves espatlles i avantbraç. Més tard, durant el control posterior efectuat pels agents, van descobrir que la dona es trobava en possessió d’un ganivet de cuina amb una fulla de 9,5 centímetres. Els implicats estan acusats d'un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic i d’un delicte contra la seguretat col·lectiva per port d’arma blanca, respectivament.

Respecte als delictes contra la seguretat del trànsit, el passat dimecres es va controlar un home resident de 61 anys amb una taxa d’alcoholèmia de 2'43 g/l. A més a més, en produir-se la seva detenció, l’implicat va reaccionar de manera desproporcionada envers els agents de policia. En la mateixa línia, diumenge un turista de 25 anys va donar positiu a la prova de tòxics salivar durant un control rutinari.

Etiquetes

Comentaris

Trending