Estampa un got de vidre a la cara d’un conegut després d’una nit de bon rotllo

Els fets han passat aquesta passada matinada en un local de copes del nucli antic d’Andorra la Vella, i l’agressor ha estat detingut i posteriorment condemnat per la via ràpida

Gots del local on han passat els fets.
Gots del local on han passat els fets. ARXIU

Sense cap motiu aparent, i després d’una nit de bon rotllo i aparent companyerisme, agafa un got de vidre i li estampa a la cara del col·lega amb el qual passaven els darrers instants d’obertura de local de copes on estaven. Els fets han passat aquesta matinada en un establiment del carrer de la Vall d’Andorra la Vella. I han suposat la detenció de l’agressor i uns quants punts de sutura a la cara de l’agredit.

El succés ha passat al tomb de 2/4 de 2 d’aquesta matinada passada. El local en qüestió estava a punt de tancar. I sense cap motiu aparent, segons les diverses fonts consultades, un dels dos companys que estaven compartint el beure ha estavellat el got a la cara de l’altre. L’única explicació plausible seria l’excés d’alcohol. Sia com vulgui, l’agressor, un andorrà de 36 anys, ha acabat detingut per un delicte contra la integritat física.

L’agredit, també andorrà i en aquest cas de 38 anys, ha quedat amb la cara ben marcada. De fet, arran dels talls producte del cop el got, se l’ha hagut de traslladar a l’hospital on li han hagut de posar alguns punts de sutura. Després d’acabar de passar la nit al despatx central de la policia -en el cas del detingut-, a primera hora d’aquesta tarda l’home ha estat posat a disposició judicial i, segons les fonts consultades, se li ha aplicat una condemna per la via ràpida (sis mesos de presó condicional). És a dir, se l’ha penat a través d’una ordenança penal i no haurà d'entrar al centre penitenciari a no ser que reincideixi en breu.

Comentaris (14)

Trending