L’enxampen conduint ‘per oci’ quan només estava autoritzat a fer-ho per tasques professionals

La policia deté un jove resident de 22 anys per fer cas omís a les indicacions de les autoritats, que li havien retirat el permís

Comentaris

Control d'alcoholèmia.
Control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

Estava autoritzat, només, a conduir per tasques professionals. I és que ja li havien retirat el permís de conducció per haver-lo enxampat en alguna altra ocasió estant al volant amb un índex d’alcoholèmia superior al permès. Malgrat les decisions de les autoritats, l’home va ser enganxat aquesta setmana conduint quan no tocava i, en conseqüència, va ser detingut per desobeir els dictats de les autoritats.

Es tracta d’un resident de 22 anys que tenia el carnet retirat per algun incident prèvia relatiu a l’alcoholèmia en el volant i que havia estat expressament autoritzat a conduir només per tasques professionals. Però quan la policia el va enxampar, clarament el jove no estava treballant i se’l va acabar detenint per trencar l’ordre donada.

Una altra de les detencions anunciades aquest divendres en un comunicat per la policia, i més enllà de les que ja ha avançat els darrers dies l’Altaveu, és la d’un jove d’origen armeni, de 24 anys i no resident al país, que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per presentar a Immigració documentació falsa sobre la seva experiència laboral. Malauradament aquesta és una pràctica que ha anat en increment els darrers temps.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending