Enxampats a la frontera del riu Runer dos joves que pretenien entrar al país amb cocaïna

De 26 i 29 anys, han estat aturats en un control rutinari i tot revisant l’equipatge ha aparegut una mínima quantitat de droga, però en tractar-se de ‘coca’ els ha valgut la detenció

Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana.
Un cotxe de policia en les immediacions de la frontera hispanoandorrana. POLICIA D'ANDORRA

Era una quantitat mínima. De fet, entre l’un i l’altre tot just un gram de cocaïna. Però, justament, en tractar-se de cocaïna els ha valgut la detenció. La de dos joves -26 i 29 anys- que accedien al Principat per la frontera del riu Runer. Ha estat aquest matí de dijous. I la detenció s’ha produït, segons les fonts consultades, després d’un control rutinari.

En efecte, segons les fonts consultades, els dos joves accedien al Principat, o ho pretenien, vaja, amb un turisme matriculat a l’Estat espanyol. De fet, els dos nois que han acabat arrestats tenien la mateixa nacionalitat. Els agents de la frontera han decidit aturar-los i revisar de dalt a baix l’equipatge. I entremig de la roba haurien aparegut un parell de petits embolcalls amb la petita quantitat de cocaïna.

En ser, però, la substància estupefaents que era han estat detinguts. I al cap de no gaire hores han estat posats a disposició judicial. Se’ls ha condemnat per la via ràpida i, en virtut de la condemna, se’ls ha fet abandonar el país.

Comentaris

Trending