L’entorn de l’exdona de l’atropellador d’Encamp nega problemes amb els fills

Consideren que l’obsessió amb un embolic de faldilles que asseguren que no existeix ha acabat sent l’origen de tot plegat més enllà de les desavinences conjugals prèvies

Imatge de l'avinguda Joan Martí, a l'altura d'on van succeir els fets.
Imatge de l'avinguda Joan Martí, a l'altura d'on van succeir els fets. ARXIU

L’entorn de l’exparella del veí d’Encamp empresonat per haver-ne atropellat un altre treu foc pels queixals amb algunes de les afirmacions que el condemnat hauria donat per certes en les seves declaracions. En tot cas, les versions dels uns i de l’altre evidencien unes divergències que haurien estat en gran mesura l’origen de tot plegat. Començant per l’atenció que rebien els fills i per si podien ser visitats o no pel seu pare una vegada aquest es va separar de la pare dels menors, de setze i sis anys respectivament.

Mentre l’ara empresonat hauria assegurat que la seva exparella no li deixava veure els seus fills des que va marxar de casa, l’entorn de la dona manté que això no és cert, que en tot moment s’hauria ofert a què els menors i el seu pare poguessin mantenir el contacte. Certament, no hi ha cap conveni sobre visites perquè tot just s’estaria formalitzant tot aquest procediment. També nega l’entorn de la dona que se’l fes fora de l’empresa de mudances de la qual seria copropietari. “Hi havia un deute amb el seu excunyat d’uns 60.000 euros”, assegura l’entorn de la dona.

Un cotxe de la policia just en el moment dels fets, amb el vehicle 'atropellador' encreuat a la via al fons a l'esquerra de la imatge.

Relacionat

L’atropellador d’Encamp es va llançar contra la víctima i la seva exparella quan traslladaven un refrigerador

Les diferències entre els uns i els altres són abismals, i ara ja van més enllà de les desavinences conjugals que al seu dia hi hagués. Com hauria quedat clar en les manifestacions davant la policia i la Batllia, l’ara empresonat té una fixació amb la seva exparella i una suposada obsessió amb què aquesta i la víctima de l’atropellament, que durant molts anys va ser amic de l’agressor, mantenen una relació que va més enllà de l’amistat. Els dos protagonistes del suposat afer sempre ho han negat. Alhora, aquest entorn lamentaria el fet el condemnat vulgui fer-se passar per un desvalgut. En aquest sentit, estan convençuts que estaria vivint a Escaldes, al domicili de qui consideren la seva actual parella, i no pas en un cotxe.

-

Relacionat

Cinc mesos de presó ferma per l’atropellador d’Encamp

Però el que està clar és que l’agressor, segons fonts judicials, va afirmar davant la batlle que l’acabaria enviant a la presó, amb certa vergonya, que vivia al vehicle. Cert és, i aquí coincideixen totes les parts, que durant un mes llarg que ja es va escaure en gran part dins del confinament, l’home va estar a Portugal amb la dona amb qui mantenia o manté una nova relació. Pels uns, seguirien junts i viurien plegats com haurien fet “des que va abandonar el domicili” a final de l’any passat. Segons fonts properes al condemnat, la relació s’hauria trencat i això l’hauria dut a haver de viure al cotxe.

Sia com vulgui, dissabte a la tarda, i quan l’exparella, l’amic que acabaria atropellat i una altra persona traginaven un refrigerador, l’agressor, de 41 anys, va enfilar-se damunt la vorera i va encastar-se contra l’home que acabaria amb una fractura amb una cama. Des del primer moment va reconèixer els fets i va admetre que el seu objectiu era espantar l’amic de qui creu que manté una relació amb la seva ex. Tot plegat li ha valgut cinc mesos de presó ferma més una prohibició de quatre anys d’entrar en contacte tant amb la víctima del sinistre com l’exdona.

Comentaris

Trending