S’entesta en agafar el cotxe i acaba detingut per triplicar l’índex màxim d’alcoholèmia

L’home, no resident de 54 anys, voltava per la part alta de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià, i altres clients d’un bar per on rondava van intentar evitar que es posés a conduir sense aconseguir-ho

Comentaris

Un vehicle de la unitat de trànsit de la policia.
Un vehicle de la unitat de trànsit de la policia. Toni Solanelles

Durant una bona estona va estar donant tombs, a peu, per les immediacions d’un conegut bar de la part alta de l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià. Suposadament, és clar, no només hauria donat tombs sinó que també hauria consumit. Fins al punt que altres clients de l’establiment, quan van veure que l’home es disposava a agafar el cotxe -amb plaques espanyoles- van intentar frenar-lo.

Però l’intent no va reeixir. L’home, un no resident de 54 anys, acabaria fent cas omís a les advertències i, fins i tot, als intents d’agafar-lo perquè no tirés endavant la seva voluntat de conduir. Era clar, ho tenien clar vaja els seus companys de copes o almenys els presents en les immediacions del mateix establiment, que l’home no estava en condicions de conduir.

Total, que en un suposat control rutinari a la sortida de Sant Julià, és a dir, a no gaire metres d’on s’havia produït l’intent per frenar-lo, agents de policia van aturar el vehicle. Van fer bufar el seu conductor i el resultat va ser evident. Positiu d’alcoholèmia de 2,37 grams d’alcohol per litre de sang. És a dir, triplicava l’índex màxim permès per evitar una detenció.

No és la única detenció que hi ha hagut aquesta setmana relacionada amb l’alcoholèmia. Segons que informa la policia, la matinada de dijous,  un home resident de 43 amb una taxa de 0,88, i dilluns, una dona resident de 38 anys amb una taxa de 0,87. El mateix dilluns també es va arrestar un jove de 19 anys per positiu a la prova de tòxics. Tots ells van ser controlats en parades rutinàries.

Comentaris (1)

Trending