Ensurt per la mossegada d’un gos a un nen als jardins de Juberri

Mobilització de policia i d'agents comunals de Sant Julià de Lòria després de l'avís d'aquest dimecres a la tarda on, sortosament, l'infant no ha requerit atenció mèdica

Zona del poble de Juberri on han tingut lloc els fets aquest dimecres a la tarda.
Zona del poble de Juberri on han tingut lloc els fets aquest dimecres a la tarda. ARXIU

La policia i els agents comunals de Sant Julià de Lòria han fet una intervenció als jardins de Juberri davant l'avís que un gos havia mossegat un nen d'11 anys. Un cop allà han comprovat que l'infant no requeria cap atenció mèdica i que tot havia quedat en un ensurt.

La propietària del gos i la família del nen han intercanviar les dades de contacte i tot ha quedat finalment en un ensurt. No ha calgut la intervenció del cos de banders perquè el gos no és dels considerats perillosos o potencialment perillosos. Amb tot l'ombra de la mossegada d'un gos a una dona aquest dilluns passat també a Sant Julià de Lòria ha estat present en servei d'ordre després de rebre l'avís.

La zona on han tingut lloc els fets és molt visitada pels turistes. Conserva la vegetació i els arbres típics de la zona, i hi afegeix espais d'inspiració francesa i geomètrica en forma de parterre. 

Comentaris (4)

Trending