Ensurt en un aparcament d’Andorra la Vella

La conductora d’un turisme que accedia al pàrquing Vinyes ha vist com el vehicle li patinava i ha acabat damunt una tanca trencada i penjant; sortosament només s’han hagut de lamentar danys materials

Comentaris

Situació en què ha quedat el vehicle.
Situació en què ha quedat el vehicle.

Ensurt de bon matí en un aparcament del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. Producte del tipus de pintura que hi ha a la rampa d’accés i la combinació de la mullena que havia deixat l’aiguat que cau a estones aquest matí de dimarts, la conductora d’un turisme KIA ha ha patit un bon ensurt en acabar el vehicle ‘penjat’ després d’un petit gir en la primera rampa, a l’accés al pàrquing Vinyes.

Seran els responsables o bé de l’aparcament o bé de l’asseguradora del vehicle, si escau, que hauran de determinar, també, l’eventual responsabilitat de la conductora i quina maniobra ha pogut fer el cotxe per trencar la petita tanca-barana que hi ha a la rampa. En tot cas, l’accident ha estat minuts abans de 2/4 de 9 del matí i, sortosament, només s’han hagut de lamentar danys materials.

Han estat mobilitzats els bombers i un vehicle d’assistència. Els agents del cos de prevenció que han acudit al requeriment s’han encarregat d’extreure la conductora del vehicle del seu interior, sense haver sofert cap dany més enllà del neguit propi de la situació, i després han estat els especialistes en assistència en carretera els que s’han encarregat de retirar el vehicle del lloc on havia quedat.

Comentaris (6)

Trending