Enganxat ‘in fraganti’ amb un assortiment de droga al cotxe

La policia deté dos homes, de 46 i 26 anys, a Arinsal quan es disposaven a consumir èxtasi en un aparcament exterior d’un local d’oci nocturn

Una imatge d'arxiu d'embolcalls d'una varietat d'èxtasi.
Una imatge d'arxiu d'embolcalls d'una varietat d'èxtasi. ARXIU

Sense manies, es disposaven a consumir èxtasi. Dins al cotxe, en les immediacions d’un local d’oci nocturn d’Arinsal. Just en aquell moment, ‘in fraganti’, els van saltar agents de la policia. Immediatament se’ls va comunicar que quedaven detinguts. No només això, requerits sobre si duien quelcom més que la petita quantitat que es disposaven a consumir, un dels dos arrestats va acabar lliurant un petit assortiment de droga que duia al vehicle.

Els fets van passar a primeres hores de la matinada de dissabte en un aparcament públic proper a l’esmentat local d’Arinsal. Els protagonistes, un turista de 46 anys i un resident de 26. Eren, més o menys, les 2 de la matinada. Enganxats en calent, i demanats, s’ha dit, sobre si portaven algun producte més, el més veterà dels dos detinguts no va poder fer res més que lliurar diversos embolcalls que tenia en diferents punts a l’interior del turisme. A saber: 6,6 grams d’èxtasi, 7,8 grams d’amfetamina i 20,1 grams de marihuana.

La d’aquests dos homes han estat dues de les quatre detencions comunicades aquest dilluns per la policia en referència a delictes contra la salut pública. La primera va ser a 1/4 de 3 de la matinada de dijous en un aparcament pròxim a un local d’oci de Canillo. El detingut? Un home no resident de 33 anys, per possessió de 0,7 grams de cocaïna. I el darrer arrestat, aquest dissabte a primera hora de la tarda, un home no resident de 30 anys que estava en possessió de 0,2 grams de cocaïna a més a més  d’una ínfima quantitat de marihuana (0,5 grams). Se’l va detenir a la frontera quan pretenia accedir al Principat en un turisme particular.

Comentaris

Trending