Empresonen el turista ‘sense nom’ estafador reincident d’un hotel de Soldeu

L’home detingut dijous a la tarda portava fins a quatre documents amb identitats diferents cap de les quals és la seva

El centre penitenciari de la Comella vist des de la Seu de la Justícia.
El centre penitenciari de la Comella vist des de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

El turista que per segona vegada amb dos anys de diferència intentava estafar un hotel de gran luxe a Soldeu ha acabat ingressant al centre penitenciari. Entre altres coses perquè encara en el moment que va passar a disposició judicial no havia pogut ser identificat. I això que portava al damunt almenys quatre documents distints. Cap, però, amb la seva veritable identitat.

El 2019 ja havia abonat les despeses fetes a l’hotel amb una targeta d crèdit falsa. Dijous hi va tornar. Havia fet prèviament la reserva a través d’una plataforma especialitzada en la matèria. Va usar una targeta aparentment robada o que, com a mínim, no era seva. A més, es va identificar a l’establiment amb una identitat falsa. Però a l’hotel -on hi havia arribat amb una acompanyant- el van reconèixer i van alertar la policia.

Així va ser com agents del cos d’ordre es van posar en marxa i van acudir a demanar explicacions a l’home després de comprovar com, efectivament, la targeta amb que havia fet la reserva i el pagament associat no era seva. Just com havia fet gairebé dos anys exactes abans. Per acabar-ho d’adobar, se’l va trobar en possessió d’un document d’identitat eslovac fals, d’un altre document de la mateixa naturalesa però en aquest cas de nacionalitat letona també falsificat igual com el permís de conduir del mateix país. I també una targeta de crèdit amb una identitat, com no, falsa.

Una vista de Soldeu.

Relacionat

Detingut un turista que s’allotjava per segon cop al mateix hotel pagant amb una targeta robada

Davant tantes evidències, se’l va detenir com a presumpte autor dels delictes contra l’ordre socioeconòmic i la seguretat en el tràfic jurídic. Tantes identitats com reflectien els documents que duia al damunt i cap d’elles no han servit, fins ara, per aconseguir saber del cert qui és l’home. Ara, el que sí que van servir, entre això i la reincidència, va ser perquè el batlle de guàrdia l’enviés a la presó.

Comentaris

Trending