Detingut un turista que s’allotjava per segon cop al mateix hotel pagant amb una targeta robada

Ciutadà d’un país de l’antiga Unió Soviètica, ja al 2019 havia fet estada en el mateix establiment de Soldeu que pretenia estar-se ara

Una vista de Soldeu.
Una vista de Soldeu. ARXIU

Pretenia allotjar-se al mateix hotel on ja es va estar fa dos anys abonant les despeses de l’estada amb una targeta virtual robada. Havia fet la reserva a través de canals telemàtics i es va presentar a Soldeu com al 2019. Aquest cop, però, no li va sortir bé la jugada, el van descobrir com l’home que dos anys abans ja havia fet ‘trampetes’ i va acabar detingut. L’arrest es va produir dijous i aquest divendres el detingut hauria estat expulsat del país.

Es tracta d’un ciutadà d’un país de l’antiga Unió Soviètica que, suposadament com al 2019, pretenia estar-se uns dies al Principat per fer turisme. De fet, més o menys, les dates en què hauria vingut a Andorra serien molt coincidents. Les fonts consultades no han pogut determinar si s’ha investigat quin era el motiu pel qual aquest home acudiria al país. El que és clar és que les despeses de l’allotjament les pretenia abonar amb una targeta virtual robada.

Com que fa dos anys va fer el mateix, a l’hotel ja el tenien clixat. El que no esperaven que hi tornés. Però se l’hauria jugat i aquest dijous va ser descobert pels responsables de l’establiment, que van alertar la policia. L’home, a més, portaria a sobre algun document d’identitat fals, circumstància que també li hauria estat retreta en el moment de la detenció i se li hauria imputat, conseqüentment, un altre delicte a banda del frau que pretenia consumar.   

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending