Empresonat l’home detingut per ‘passar’ un ‘porro’ de marihuana a dos menors

La reincidència de l’arrestat, de 40 anys i ja controlat en múltiples ocasions, va fer que la Batllia l’enviés a la Comella

Fumant un 'porro'.
Fumant un 'porro'. ARXIU

La Batllia ha enviat a la presó l’home detingut dimarts a primera hora de la tarda en ser enxampat ‘passant’ un porro de marihuana a dos menors, una noia i un noi de 16 i 17 anys. La seva reincidència, i el fet que darrerament hi havia la sospita que tornava a cedir amb habitualitat droga a adolescents, hauria facilitat la decisió judicial.

L’home, de 40 anys i amb una minusvàlua que no fa que no sigui conscient dels seus actes, va ser detingut dimarts al carrer Babot Camp, a tocar de l’avinguda Meritxell. Els dos joves, preguntats per la policia, van admetre que l’arrestat els havia cedit la marihuana. De fet, durant un temps, ha estat molt constant el comportament anòmal de l’home, que fins i tot havia arribat a tenir prohibit l’accés a espais amb altra freqüentació de menors com ara el Parc Central.

Un jove fumant un porro.

Relacionat

Enxampen un multireincident cedint el seu ‘porro’ a dos adolescents

La cessió de droga a menors, encara que sigui tova, està fortament penat al Principat. I pot arribar a comportar penes de fins a tres anys de presó. En tot cas, el detingut, que ja té experiència prèvia penitenciària, va entrar ja aquest dimecres a la tarda a la Comella, després de passar a disposició judicial.

Comentaris

Trending