Enxampen un multireincident cedint el seu ‘porro’ a dos adolescents

L’home, de 40 anys, amb múltiples antecedents i, fins i tot, amb l’accés prohibit durant molt temps a espais on hi hagi menors, ha estat detingut acusat de cessió de quantia mínima de marihuana

Comentaris

Un jove fumant un porro.
Un jove fumant un porro. ARXIU

La policia ha detingut a primera hora d’aquesta tarda en les immediacions de l’avinguda Meritxell un home, amb múltiples antecedents per delictes diversos però molts d’ells relacionats amb els estupefaents i els menors, en ser enxampat facilitant el seu ‘porro’ a dos adolescents de setze i disset anys. No és la primera vegada que passa un fet similar i en ser tan evident i haver reconegut els menors el fet, ha estat arrestat.

És un conegut nacional de 40 anys que tot i patir alguna disfunció és clarament conscient dels seus actes. De fet, en altres ocasions mira fins i tot de vendre droga a joves. Fins al punt que durant temps ha tingut prohibit l’accés a llocs on hi freqüentessin menors, espais com pot ser, per exemple, el Parc Central. Els fets que li han comportat en aquesta ocasió la detenció han succeït al carrer Babot Camp d’Andorra la Vella.

L’home està acusat d’un delicte de cessió de quantitat mínima de marihuana, un fet que s’hauria de saldar amb una petita multa però que vist l’historial de l’arrestat és difícil d’aventurar la decisió de la Batllia. L’home, que en alguna ocasió ha estat ingressat al centre penitenciari, no passarà a disposició judicial fins aquest dimecres. Dorm, per tant, aquesta nit a cel·les.

Etiquetes

Comentaris

Trending