Embriagat comença a molestar altres comensals del restaurant i acaba detingut per insultar policies

Els fets van succeir aquest dijous al vespre en un local de restauració del Pas de la Casa i els funcionaris van arrestar un turista francès de 55 anys que se’ls va encarar quan només pretenien que deixés d’increpar altres clients de l’establiment i s’identifiqués

Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut.
Una imatge d'arxiu de l'accés al despatx de policia al Pas de la Casa, on es va lliurar el detingut. ARXIU

Anava molt passat de voltes. Tant passat, que quan els agents de policia li van demanar, per favor, que deixés d’increpar altres clients del mateix restaurant on estava ell, en lloc de parar i d’identificar-se, com també li demanaven els funcionaris, s’hi va encarar i els va començar a insultar. I si no l’haguessin aturat, potser hauria volat algun clatellot.

Els fets, segons les fonts policials consultades, van passar aquest dijous al vespre -la detenció es va acabar practicant vers les 21.30 hores- en un restaurant del Pas de la Casa. L’arrestat és un turista francès de 55 anys que manifestament hauria begut i que igual de manifestament presentava símptomes d’embriaguesa.

Va anar molestant als uns i als altres, fins que s’hauria ofuscat amb una dona respecte de la qual va fer algun comentari tan fora de to que va portar un dels seus fills, veient que no hi havia manera que parés, a encarar-s’hi. I d’aquí a alertar a la policia i l’enfrontament amb els funcionaris uniformats que li va acabar suposant la detenció.

Comentaris (1)

Trending