Dues parelles (o exparelles), quatre detencions

Les desavinences conjugals amb agressions incloses van comportar que la policia hagués de fer quatre arrestos la mitjanit de divendres a dissabte

Un cotxe policial fent vigilància nocturna.
Un cotxe policial fent vigilància nocturna. POLICIA D'ANDORRA

Durant unes quantes hores, dues parelles, o exparella ja en un dels casos, van fer estada, dissabte, al despatx central de policia. Les desavinences conjugals o producte de la convivència ja trencada van portar el cos d’ordre, al tomb de la mitjanit de divendres a dissabte, a haver de realitzar quatre arrestos. Crits, cops, alguna agressió i al final, mals entesos amb certa violència que la Batllia haurà de resoldre d’aquí un temps, perquè en els quatre casos la policia mateix va acabar alliberant els detinguts.

El primer cas va ocórrer a la zona del Prat del Rull d’Andorra la Vella pels volts de 2/4 d’11 de la nit de divendres. Un home va a buscar alguns dels afers que tenia en el que havia estat el domicili conjugal i a partir d’aquí la cosa s’embolica. Que si la dona assegura que l’home l’ha agredit, que si l’home diu tot el contrari. I davant tal discrepància, els agents van optar per endur-se tots dos. I en uns dies hauran d’explicar el cas a la Batllia.

El segon cas hauria ocorregut a Sant Julià. Un home, aparentment, hauria tancat a casa la seva dona, que veient que no podia sortir, vers la 1 de la matinada de dissabte també va alertar la policia. Fetes les indagacions oportunes i veient que tanta responsabilitat podia tenia l’una com l’altre, els agents van acabar detenint tots dos. Les dues parelles o exparella en un cas van acabar coincidint, segurament sense saber-ho, en dependències policials.

Els agents van fer les diligències oportunes i al tomb de l’hora de dinar de dissabte mateix tots plegats van ser alliberats. No n’hi deuria haver per tant. Però hauran de respondre quan siguin convocats per la Batllia. El torn ordinari. Res, una petita multa com a molt i, sobretot, una advertència perquè no hi tornin.

Comentaris

Trending