Dos suposats ‘clients’ s’enduen els diners de la caixa en un supermercat d’Arinsal

Un dels homes hauria aprofitat per despistar la dependenta i l’altre hauria obert la registradora i hauria agafat el centenar d’euros en metàl·lic que hi havia

Una imatge de l'interior del supermercat afectat.
Una imatge de l'interior del supermercat afectat. ARXIU

Dos suposats ‘clients’ d’un supermercat d’Arinsal han aprofitat aquest matí un descuit o, en tot cas, el fet que la dependenta que hi havia en aquell moment al local estava ocupada, per acabar-la de despistar i aprofitar per obrir la caixa registradora i endur-se els diners en metàl·lic que hi havia a l’interior. Segons fonts properes a l’establiment serà molt complicat de poder descobrir qui eren els dos homes.

Els fets haurien passat una estona després de les 10 del matí. Un d’ells hauria mirat de cridar l’atenció de la dependenta mentre l’altre ha obert el calaix de la registradora, sense haver de fer res més que donar mitja volta a la clau que hi havia posada, i agafar els diners que hi havia a l’interior, i que segons les fonts serien al tomb de cent euros. Quan la dependent ha estat conscient de la situació, una estoneta després dels fets i quan els dos homes ja havien marxat, ha alertat la policia.

Agents del cos d’ordre s’haurien desplaçat fins al lloc dels fets, per mirar de recollir els eventuals elements que hi hagués per mirar de localitzar els dos furtadors. No obstant això, segons les fonts, es preveu que no serà gens fàcil poder descobrir qui eren els dos homes. L’ús habitual de les mascaretes no ajuda a poder identificar les persones. També seria complicat poder recuperar empremtes bones de l’home que ha obert la caixa registradora atès que hi hauria ditades diverses.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending