Dos operaris de la construcció es discuteixen a cops de puny i acaben detinguts

Temporers de 29 i 31 anys, han estat arrestats aquesta passada matinada després d’agredir-se mútuament i que un amenacés de mort l’altre

Operari treballant en una obra.
Operari treballant en una obra. ARXIU

Dos operaris temporers del sector de la construcció han acabat detinguts aquesta matinada després que haguessin protagonitzat una discussió que va acabar a cops de puny entre amenaces de mort. Les detencions dels dos homes s’ha produït arran que un d’ells interposés una denúncia contra l’altre. De les indagacions fetes pels agents s’hauria desprès que tots dos haurien repartit i d’aquí que els dos hagin acabat a les cel·les policials.

Suposadament, la batussa tindria origen en la feina que tots dos realitzen, al sector de la construcció. Els dos homes, de 29 i 31 anys, no residents però amb una targeta de treball temporal concret, van discutir. El to va anar pujant fins que van passar de les paraules a les mans. Dels insults a les amenaces. Un dels homes va decidir denunciar la situació, però els agents van concloure que tots dos tenien la seva part de responsabilitat i aquesta matinada, entre les 3 i 2/4 de 4 els han anat a cercar a tots dos.

La policia va poder confirmar que els fets denunciats eren certs però que el denunciant també havia repartit i havia causat poques o moltes ferides. Així les coses, els arrestos s’han practicat per sengles delictes contra la integritat física -referent a l’agressió mútua- i contra la llibertat, en aquest cas aplicat només a un dels detinguts. En concret el que ha proferit les amenaces de mort.

Comentaris (23)

Trending