Dos homes roben el pot de propines i un cartó de tabac en establiments del Pas de la Casa

Les imatges registrades per les càmeres de seguretat del restaurant mostren com clarament els individus realitzen les seves maniobres

L'establiment Oh Burgen on s'ha produït el robatori.
L'establiment Oh Burgen on s'ha produït el robatori.

L'Oh Burguer del Pas de la Casa ha estat escenari aquest matí d'un robatori. L'establiment ha publicat primer, gràcies a les càmeres de videovigilància, que dos homes els hi havia pres el pot de propina, però amb posterioritat i, des d'un altre angle, també han mostrat com les mateixes persones abans s'havien apropiat d'un cartó de tabac.

Una càmera de seguretat ha estat testimoni com aquest matí com dos homes han robat el pot de les propines i un cartó de tabac en un establiment de restauració del Pas de la Casa, contretament al Oh Burger. Les imatges mostren clarament com, una de les persones que porta la mascareta posada mira als dos costats i en un gest ràpid agafa el pot i se l’amaga sota la jaqueta aprofitant que els treballador del local estava d’esquena. Una vegada efectuada la maniobra abandona el local sense aixecar sospites.

El grup de facebook PasCasenc ha compartit les imatges del robatori mostrades per l’establiment i, des de la seva publicació, ha aixecat gran indignació entre els seus seguidors. De fet, des del restaurant, a través d’una altra càmera de videovigilància, han mostrat com les pateixes persones ja s’havien apropiat d’un cartó de tabac abans d’endur-se les propines.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending