Dorm la mona mentre el seu gos deslligat en molesta d’altres a Grau Roig

La policia va constatar la infracció administrativa en relació amb la tinença d’animals però no va considerar que l’home hagués fet res de punible per la ingesta d’alcohol i el consum de marihuana

L'home que va ser 'controlat' sense més per la policia.
L'home que va ser 'controlat' sense més per la policia.

Agents de circulació del comú d’Encamp i almenys una patrulla de policia es van haver de desplaçar aquest divendres a la tarda fins un terreny proper a l’aparcament de l’estació de Grau Roig pel requeriment d’un ciutadà que advertia que un gos deslligat estava causant molèsties a d’altres animals i persones que hi havia a la zona. I qui aparentava ser el seu propietari, dormia la mona a l’interior d’una caravana.

Com que, efectivament, l’home dormia, va fer cas omís a l’advertència dels altres ciutadans que li demanaven que es fes càrrec del seu animal. La presència policial va servir per constatar que, efectivament, el gos estava deslligat i, conseqüentment, s’infringia una norma administrativa en matèria de tinença d’animals. Pel comportament de l’home, per molt que anés embriac, res a retreure des del punt de vista punible.

Realment, els agents van poder veure que hi havia un problema d’alcohol i que, aparentment, s’hauria consumit una mica de marihuana, però res que no fos dins d’una caravana i, per tant, del que es podria considerar un domicili, amb la qual cosa, més enllà d’advertir de la situació no hi va haver res més a ressaltar.

Comentaris (3)

Trending