La dona ‘rescatada’ a les Bons es va fer tot just una contusió a l’espatlla

(AMB VÍDEOS) Els bombers van muntar un operatiu amb helicòpter equipat amb visió nocturna per poder arribar a la zona hortícula on la ferida havia caigut

https://youtu.be/m88-JV078CM

La dona ‘rescatada’ a la zona de les Bons, a Encamp, enmig d’un dispositiu amb helicòpter equipat amb visió nocturna que va esparverar molts veïns encampadans que van veure anar i venir l’aparell diverses vegades tot just es va fer una contusió a l’espatlla esquerra, sense que ni tan sols hi hagués fractura. La dona, traslladada a l’hospital en l’helicòpter, va ser donada d’alta al cap de poca estona d’haver arribar al centre sanitari.

La dona va caure en una zona hortícola a la zona del camí de la Torre dels Moros. De fet, també hi havia el dubte de si la ferida havia patit algun tipus de defalliment cardio-vascular. Agents dels bombers amb coneixements sanitaris es van traslladar, ja de nit i amb l’helicòpter, fins a la zona, de difícil o impossible accés per via terrestre. Una vegada a lloc, els membres del cos de salvament van immobilitzar la ferida, amb la sospita que havia patit algun tipus de fractura, i la van carregar a l’aparell per traslladar-la cap a l’hospital.

L'helicòpter sobrevolant Encamp.

Relacionat

Desplegament dels bombers amb helicòpter per localitzar una veïna d’Encamp accidentada a les Bons

El vol de l’helicòpter, una estona abans de les 10 de la nit d’aquest dilluns, va causar una notable revolada. Finalment, però, els sanitaris que van tractar la dona ja a l’hospital van descartar que hi hagués res de greu ni consta cap lesió de naturalesa cardiològica. Per això, una vegada tractada i prescrit el tractament adient per calmar l’eventual dolor que pogués comportar la contusió, es va donar d’alta hospitalària la lesionada.

 

Comentaris (11)

Trending