Desplegament dels bombers amb helicòpter per localitzar una veïna d’Encamp accidentada a les Bons

L’avís s’ha rebut passades les nou del vespre i s’ha optat per emprar el vehicle aeri, ja que l’accés a la zona no era de fàcil accés per traslladar la ferida

Comentaris

WhatsApp Video 2022 05 23 at 10.05.08 PM

Efectius de bombers, amb el suport d’un helicòpter, estan participant en un dispositiu de recerca a Encamp. Es busca un veí d’Encamp per la zona propera al conjunt monumental de les Bons. El desplegament, especialment el vehicle aeri, ha aixecat expectació entre els veïns del poble.

L’avís s’hauria rebut passades les nou de la nit. Es tractaria d’una veïna que es trobava a un hort que té a la zona, just al darrera de la Torre dels Moros. Segons les primeres informacions, ha patit un accident i s’ha fet mal a una cama.

WhatsApp Image 2022 05 23 at 10.37.13 PM

Cap el lloc dels fets s’han traslladat de seguida efectius del cos. Com que l’indret és de difícil accés, s’ha optat per rescatar-la amb helicòpter. El vehicle aeri ha estat sobrevolant la zona mentre altres efectius del cos s’han apropat per atendre-la. Un cop immobilitzada ha estat pujada a l’aparell i traslladada al servei d’urgències de l’hospital de Meritxell.

 

Comentaris

Trending