La dona de la furgoneta robada a l’estació de busos era buscada a Alcorcón des de fa dues setmanes

El fet que se l’hagi localitzada a Andorra ha tranquil·litzat el seu entorn de Madrid, però encara no està clar com acabarà el cas, perquè la controlada no semblava estar en els seus cabals

El cartell on s'anuncia la desaparició de la dona.
El cartell on s'anuncia la desaparició de la dona.

La dona que poc abans de la mitjanit de dimarts a dimecres va furtar una furgoneta d’una empresa de transport de viatgers que estava estacionada, encara que no degudament tancada, en les immediacions de l’estació d’autobusos estava denunciada com a desapareguda a la població madrilenya d’Alcorcón des del 15 de febrer. Les persones que la buscaven ja són conscients que la dona, de 42 anys, ha estat trobada a Andorra, però no està clar com acabarà el cas.

I és que poc després que la dona fos interceptada per una de les patrulles que cercava el vehicle a l’altura d’Encamp, els policies ja es van adonar que la conductora no estava en els seus cabals. De mitjana estatura (1,67 metres) i diferents tatuatges força visibles, la dona, que a priori no tenia cap intenció de no tornar a casa seva però tampoc no està clar amb quines intencions es va posar al volant de la furgoneta en arribar a l’estació de busos, no va ser ni formalment controlada.

La furgoneta furtada durant una estona estava estacionada en les immediacions de l'estació d'autobusos.

Relacionat

Arriba a l’estació d’autobusos i marxa amb la furgoneta d’una empresa de transport de viatgers

De fet, se l’ha posat en tractament mèdic i seran els especialistes que l’han tractat els que determinin què passa amb la dona, la desaparició de la qual va generar una notable mobilització a Alcorcón, on associacions de desapareguts i també mitjans de comunicació de la zona es van fer ressò del cas amb la intenció de poder saber el parador de la dona, de complexió prima. Si resulta que pel seu estat de salut mental no se la pot imputar, probablement els seus familiars podran fer-se’n càrrec.

isabel garcia ubago desaparicion
El cartell on s'anuncia la desaparició de la dona.

Si contràriament a l’esmentat, els responsables mèdics troben que el seu estat no la incapacita, una vegada respongui pel delicte comès al Principat -furt d’ús de vehicle, que li pot suposar de manera efectiva una multa i poca cosa més- podrà reprendre la seva vida perquè, en ser major d’edat, evidentment no té cap obligació de tornar al seu domicili si no ho vol. En tot cas, a Alcorcón el fet que la dona hagi estat localitzada ha suposat un alleujament.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending