Discuteix amb la parella i l’acaba empenyent fora del cotxe

La policia ha detingut l’home, de 31 anys, però també la dona, de 29, ja que, un cop feta l’enquesta, han constatat que les agressions, a Andorra la Vella, van ser mútues

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia.

La policia va haver d’intervenir aquest dimecres al vespre arran de la batussa que va protagonitzar una parella a Andorra la Vella. El que primer era una discussió va derivar en una agressió mútua i amb la dona sent empentada fora del cotxe on anaven. Una estona després, per separat, tots dos van ser detinguts i posats a disposició judicial per un presumpte delicte de lesions i maltractaments.

Els dos implicats anaven en cotxe per un carrer de la capital. Conduïa ell i tot semblava estar en calma fins que van començar a discutir. I de les paraules es van passar a les agressions físiques. En un moment donat, i segons els testimonis, l’home va acabar empenyent la dona fora del vehicle. A conseqüència de la caiguda, la noia, de 29 anys, va patir contusions, com a resultat del cop que es va donar amb l’asfalt.

Avisats, la policia va fer la pertinent indagació. Posteriorment, dues patrulles van detenir a tots dos implicats. La dona, a Andorra la Vella. L’home, de 31 anys, a Sant Julià. I és que, un cop feta l’enquesta pertinent, es va comprovar que hi havia hagut una agressió mútua. Per això, se’ls va posar a disposició de la Batllia com a presumptes autors de delictes contra la integritat.

Etiquetes

Comentaris

Trending