Una discussió sobre si aturar-se o no en una benzinera acaba amb dos cops de puny i un detingut

La policia ha arrestat passada la mitjanit en les immediacions de l’avinguda Joan Martí d’Encamp un home de 34 anys per haver agredit la seva parella després de compartir un sopar

Veïns de l'avinguda Joan Martí d'Encamp haurien alertat dels fets.
Veïns de l'avinguda Joan Martí d'Encamp haurien alertat dels fets. arxiu

La policia ha detingut aquesta passada mitjanit un home resident de 34 anys que poca estona abans havia agredit sense contemplacions la seva parella al rostre. I tot plegat per una discussió d’allò més banal: després de sopar en un restaurant, els cònjuges anaven en un vehicle i haurien començat a debatre sobre la idoneïtat o no d’aturar-se en una benzinera. La dona era partidària de parar per comprar. L’home hauria acabat responent amb dos cops de puny.

Els fets haurien passat poc després de les 11 de la nit a l’avinguda Joan Martí d’Encamp. Allí almenys és on va aparèixer la dona, de 33 anys i també resident, plorant sense consol i sagnant pel nas. Alguns veïns la van sentir i van advertir la policia, que es va personar al lloc on es trobava la noia. De seguida es va avisar els serveis sanitaris -probablement la dona va sofrir algun tipus de fractura o fissura en els ossos propis del rostre- i es va iniciar la recerca de l’home.

A prop del mateix indret on es trobava la noia es va acabar localitzant l’agressor, que immediatament va ser detingut, segons que han explicat testimonis veïnals. Segons altres fonts, les versions donades pels dos integrants de la parella haurien coincidit plenament. Tant en la motivació de la disputa i posterior agressió com respecte dels cops donats. Dos cops de puny sense contemplació al bell mig de la cara.

Comentaris (2)

Trending