Detinguts tres turistes que entraven al país amb cocaïna, metamfetamina i bolets al·lucinògens

La policia els ha detectat la droga aquest matí, quan volien accedir al Principat per la frontera del riu Runer i ara s’està a l’espera de posar-los a disposició del batlle

Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer.
Les detencions ha tingut lloc a les instal·lacions duaneres del riu Runer. B. N.

La policia ha detingut aquest matí tres homes que intentaven entrar al país provinents d’Espanya amb diferents substàncies estupefaents. En principi, serien quantitats que fan pensar en consum propi. Tots tres es troben ara a les dependències del cos d’ordre, a l’espera de passar a disposició del batlle. Entre les drogues que se’ls ha trobat, hi havia bolets al·lucinògens.

La detenció ha tingut lloc aquest matí, passades les deu. Els tres homes, de 29, 31 i 33 anys respectivament, pretenien accedir al país travessant la frontera del riu Runer. La policia els ha aturat i davant els nervis que presentaven els ha acabat escorcollant. Ha estat llavors quan s’han localitzat les diferents substàncies.

En concret, i segons fonts del cos, duien a sobre fins a tres drogues diferents. Dues més habituals: cocaïna i metamfetamina. L’altra, ja més poc corrent. Portaven bolets al·lucinògens. En aquest cas, s’han preparat assecant-los i, quan es volen utilitzar, es cremen i s’inhala el fum que produeixen.

Feta la troballa, els agents han procedit a la detenció dels tres turistes, ja que s’entén que les substàncies eren de tots ells. En les pròximes hores, en principi aquest vespre o divendres al matí, passaran a disposició judicial.  

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending