Detinguts una mare i un pare per pegar els seus respectius fills menors

Els arrestos s’han produït aquest cap de setmana a Andorra la Vella i a la Massana

Una imatge de l'accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes.
Una imatge de l'accés al despatx central de la policia pel carrer Ciutat de Sabadell d'Escaldes. Toni Solanelles

La policia ha detingut aquest cap de setmana una dona i un home acusats, tots dos, d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, arran d’haver colpejat menors que conviuen amb ells. Filla de la parella en un cas, i fill biològic en l’altre. Els dos casos van succeir durant aquest cap de setmana.

La primera de les detencions es va produir dissabte a 1/4 d’11 de la nit a Andorra la Vella quan la policia va ser advertida per una disputa familiar en un domicili. Arribats al lloc es constata que la dona que acabaria detinguda havia agredit a la filla menor de la seva parella. L’arrestada és una resident de 32 anys.

El segon cas va ser aquest diumenge poc abans de 3/4 de 10 de la nit a la Massana. La policia també va ser mobilitzada per l’agressió que hauria comès un pare al seu fill menor. Arran d’això, el progenitor, un home resident de 39 anys, va acabar arrestat.

Aquestes són dues de les disset detencions que hi va haver durant la setmana passada, moltes d’elles vinculades a alcoholèmies positives. En concret, i arran d’accidents de danys materials, de controls rutinaris o en el marc de campanyes específiques, es van detenir onze persones amb taxes d’alcoholèmia que van de 0,81 a 2,33. En un dels onze casos la detenció es va produir per donar positiu al control de tòxics. Tots els arrestats excepte un són residents. I entre els detinguts sols hi ha una dona.

Etiquetes

Comentaris

Trending