Detinguts dos homes arran de dues baralles a locals d’oci nocturn

En els primers dels casos, hauria estat reduït per altres clients i efectius de seguretat abans de poder agredir cap persona; en el segon, sí que hauria propinat un cop de cap a qui s’enfrontava

Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella.
Un cotxe de la policia pel centre d'Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia ha detingut la passada matinada dos homes per agressions que han protagonitzat en dos locals d’oci nocturn de la capital. En el primer dels casos, se’l va poder aturar abans de culminar l’atac. En el segon, ja a l’exterior de l’establiment quan aquest tancava portes, la persona controlada havia propinat un cop de cap a un altre client.

El primer dels incidents ha tingut lloc a dos quarts de tres de la nit. L’home detingut havia estat increpant uns clients del local i, finalment, s’havia llançat cap a ells amb la clara voluntat d’agredir-ne a algun. Entre alguns d’ells i els efectius de seguretat de l’establiment, se l’ha aconseguit reduir. Finalment, quan la policia s’ha presentat, han procedit a la seva detenció.

El segon succés ha succeït ja a les cinc de matinada, en aquest cas a l’exterior del local d’oci. De la tensió amb un altre dels clients s’ha passat a les mans. Bé, millor dit, al cap. I és que no ha tingut millor idea que donar un cop amb la seva testa a la víctima, que ha resultat ferit.

La policia ha acudit al lloc avisada per altres persones i, un cop constatada la situació, s’ha procedit a la detenció. Com l’home controlat dues hores i mitja abans, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la integritat física i moral, segons han posat en relleu fons del cos d’ordre.

Etiquetes

Comentaris

Trending