Detingut a Sant Julià un lladre reincident

Havia protagonitzat robatoris en domicilis, hotels i un despatx laboral i dimarts havia sostret 245 euros d'una bossa de ma en un pis de la parròquia laurediana

Una imatge de la façana de la policia.
Una imatge de la façana de la policia. Toni Solanelles

La policia va detenir aquest dimarts un home que va entrar en un domicili de Sant Julià de Lòria que estava en obres i va sostreure 245 euros d'una bossa de ma. La propietària el va sorprendre i va avisar la policia. Els agents van controlar l'home i després de verificar la identitat van comprovar que tenia una ordre de recerca amb detenció, per haver estat identificat en una investigació policial anterior.

 

En aquella ocasió havia entrat en un domicili particular d’Escaldes-Engorday d’un matrimoni d’avançada edat, i on es va apoderar d’una cartera amb una targeta de crèdit , i utilitzar la mateixa amb un perjudici de 1.130 euros, fets aquest que van ocórrer el passat mes d'agost.

També se’l vincula amb tres fets més que succeeixen en dos establiments hotelers i en un despatx laboral d’Andorra la Vella. Dos d’aquests fets es remunten al mes de juny de 2019, on el detingut sostreu 1.220 euros i un telèfon mòbil d’una habitació d’hotel i 75 euros del despatx laboral, i el tercer dels casos, on s’identifica a l’interessat com el presumpte autor,  es va donar a la recepció d’un hotel el passat dia 22, i quan es va apoderar de 500 euros.
 
En tots els casos el mètode emprat és el d’aprofitar els descuits dels propietaris, i sense emprar la força, recercar coses de valor, principalment diners i targetes de crèdit. L’home havia estat detingut per il·lícits patrimonials als anys 2009 i 2018, ha estat posat a disposició judicial aquest dimecres al migdia. té un ampli historial delictiu en el seu país d’origen.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending