Detingut per provocar aldarulls a la zona de concerts de la festa major d’Escaldes

La policia va controlar el jove que, lluny de deposar la seva actitud, es va enfrontar amb els agents i els va insultar

Comentaris

Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma.
Una imatge del despatx central de la policia abans de la reforma. Toni Solanelles

La policia va haver d’intervenir dissabte de matinada per controlar un jove que, visiblement begut, estava provocant aldarulls al recinte de concerts de la festa major d’Escaldes-Engordany. Lluny de calmar-se, el noi es va enfrontar amb els agents. Lògicament, va acabar detingut. El mateix camí que va seguir hores més tard un altre home que, en aquest cas a Encamp, generava importants molèsties als veïns i es van encarar també amb els membres del cos d’ordre quan aquests li recriminaven la seva actitud.

La primera de les intervencions va tenir lloc dissabte, poc abans de dos quarts de dues de la matinada. El jove, resident de 22 anys, es trobava al recinte d’actuacions musicals de la festa major escaldenca. Feia estona, però, que, en un considerable estat d’embriaguesa, molestava altres assistents i causava aldarulls. Se’l va controlar un primer cop, però sense èxit. L’home va continuar amb la seva actitud.

Per segon cop, els agents es van apropar i van demanar-li que es calmés. Encara va anar a pitjor. Lluny de tranquil·litzar-se, es va encarar i els va insultar. Conseqüentment, va acabar detingut. Afronta càrrecs pels presumptes delictes contra la funció pública -resistència a l’autoritat- i contra l’honor -injúries-.

Hores més tard, un altre home va protagonitzar fets similars a Encamp. La policia es va presentar a casa seva a requeriment dels veïns, que es queixaven que l’inquilí estava fent molt soroll, amb música molt elevada, i quan se li recriminava, els insultava.

Un cop a lloc, també es va enfrontar a la policia. Va tenir, segons s’ha informat des del cos d’ordre, “una actitud desproporcionada”. Per tot això, va ser detingut, acusat dels delictes contra la funció pública -desobediència i resistència- i contra la llibertat -amenaces-.

Comentaris (7)

Trending