El detingut la mitjanit de Nadal per aldarulls va causar importants destrosses en una pensió

Va provocar danys per més de 600 euros, que és l'indicat al Codi Penal per ser arrestar però la quantitat pot ser molt superior pels desperfectes en els mobles i i en el material informàtic

Comentaris

Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella.
Un cotxe de policia en un servei a Andorra la Vella. Toni Solanelles

La policia ha arrestat un home, com a presumpte autor dels delictes contra l’honor i el patrimoni. Els agents van ser requerits, ja que un individu estaria causant aldarulls i donant cops de puny al vidre d’un establiment del carrer Prat de la Creu, d'Andorra la Vella. Sobre lloc, s’identifica l’interessat, el qual lluny de col·laborar, reacciona de manera desproporcionada i injúria els agents.

Vist els fets es procedeix a la seva detenció. Minuts més tard, s’identifica un testimoni que hauria vist l’interessat unes hores abans a l’interior de la recepció d’una pensió d’Escaldes-Engordany trencant tot el mobiliari i altres materials de caire informàtic. Per l’exposat, s’efectua una enquesta prop del lloc dels fets i es constaten els danys, els quals ascendeixen a més de 600 euros, quantitat a partir de la qual pot ser arrestar segons contempla el Codi Penal.

La policia en una intervenció anterior a Prat de la Creu.

Relacionat

Detingut la mitjanit de Nadal l’home que fa just un any ja va causar temor exhibint una pistola

La xifra pot ser més alta després de constatar els desperfectes, i s'espera que el propietari els avalui per a poder efectuar la corresponent denúncia. Per altra banda, dissabte,  a la parròquia de Canillo, es va produir la detenció d’un home no resident de 58 anys per un delicte contra la llibertat sexual.

Comentaris (1)

Trending