Detingut un jove que es va colar amb dos menors en un local d’oci nocturn per robar-hi

L’arrest es va produir la mitjanit de divendres a dissabte i se sospita que els tres adolescents pretenien sostreure begudes

Comentaris

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Deu minuts després de la mitjanit de divendres a dissabte la policia va detenir un jove de 18 anys que juntament amb dos menors, companys seus, s’havia colat en un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, fora de l’horari d’obertura de l’establiment, presumiblement per sostreure’n begudes. Tots tres, però, van ser enxampats abans que es poguessin endur res.

Poc abans de la mitjanit esmentada, veïns de la zona on van succeir els fets van requerir la policia ja que havien vist tres persones que s’haurien introduït a l’interior d’un local d’oci nocturn fora de l’horari d’obertura al públic, presumiblement per sostreure algun tipus de beguda del seu interior.

Una vegada desplaçada una patrulla fins al lloc des del qual es feia el requeriment, sobre lloc inicialment es controla un menor que manifesta haver entrar al local juntament amb dues persones més, posteriorment i ja a l’interior de les dependències de l’establiment es controla a la persona detinguda, que va ser acusat d’un delicte de furt amb força amb grau de temptativa.

També es va identificar l’altre menor com a la tercera persona que segons manifestacions dels interessats haurien entrat per la porta principal saltant-la prèviament. Els dos menors van ser controlats i es va informar de la situació als seus respectius progenitors. L’autoritat judicial competent en matèria de menors resoldrà quan escaigui.

Comentaris

Trending