Detingut un jove per amenaçar de mort el seu pare

La policia va trobar a l’arrestat, de 24 anys, un ganivet de grans dimensions i el port del qual és prohibit

Un vehicle policial circulant per l'avinguda Meritxell.
Un vehicle policial circulant per l'avinguda Meritxell. Toni Solanelles

La policia ha detingut els darrers dies un jove resident de 24 anys per amenaçar de mort el seu pare i, alhora, per trobar-li, una vegada reduït, un ganivet de grans dimensions el port del qual és prohibit. Aquesta és una de les sis detencions que el cos d’ordre va realitzar durant la setmana passada, quatre de les quals vinculades a alcoholèmies positives.

Els fet que van comportar la detenció del resident de 24 anys van succeir dilluns de la setmana passada en un domicili particular d’Andorra la Vella. Poc després del migdia, la policia va ser alertada d’una forta batussa entre un pare i el seu fill. La desavinença entre tots dos havia anat pujant de to i quan la patrulla va arribar al lloc requerit es va trobar el fill en un estat molt agressiu vers el seu progenitor.

Com s’ha dit, més enllà de l’amenaça de mort, durant la intervenció es troba el jove en possessió d’un ganivet que per les dimensions d’aquest, el seu port és prohibit. Per tot plegat es va detenir l’home i se’l va acusar d’un delicte contra la llibertat i la seguretat col·lectiva.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending