Detingut per fer gestos obscens i insultar la policia

Un home de 25 anys ha estat controlat a la rotonda de la Comella just a l’hora del tancament d'un dels locals d’oci nocturn que hi ha i en un estat d’embriaguesa important

Un control de policia.
Un control de policia. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquesta passada matinada un home de 25 anys a la sortida d’un local d’oci nocturn de la capital per enfrontar-se als agents. Segons expliquen les fonts, quan el jove ha vist passar un vehicle del cos d’ordre els ha ensenyat el dit cor i posteriorment els ha insultat. Està acusat per un presumpte delicte contra la funció pública i l’honor.

La detenció s’ha produït als voltants de la rotonda de la Comella a l’hora del tancament d’un dels locals d’oci nocturn que hi ha per aquella zona. Les fonts expliquen que l’home anava bastant begut i quan ha vist passar el vehicle d’una patrulla de la Policia els ha ensenyat el dit cor de la mà.

Els agents s’han aturat per demanar què li passava i intentar calmar-lo, però no ho han aconseguit i els ha començat a insultar de manera considrable. Per aquest motiu, se l’ha detingut i a hores d’ara encara roman en dependències policials.

D’altra banda, també s’han detingut tres persones per superar la taxa d’alcoholèmia al volant.

Comentaris (5)

Trending