Detingut per donar una identitat falsa en cinc ocasions

L’home, no resident de 32 anys, va ser controlat a la Duana Francoandorrana i va ser allà on se’l va interceptar per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic

Controls a la duana francesa.
Controls a la duana francesa. Altaveu

Fins a cinc ocasions s’havia identificat un home amb una identitat que no era la seva. Així es va constatar dimarts passat en ser controlat a la Duana francoandorrana i, en demanar-li el seu document, se’l va detenir per un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

El passat dimarts, 23 d’agost, a la frontera del Despatx de Control Nacional Juxtaposat (DCNJ) de Porta es va controlar un home no resident, de 32 anys. El motiu és que es presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. És a dir, d’aportar una falsa identitat.

Al volt de les 16:30 h al DCNJ de Porta el detingut es va identificar mitjançant un document, i es va poder verificar les dades. Als fitxers informàtics, però, es constata que havia estat controlat en cinc ocasions anteriors per identificar-se verbalment amb una altra identitat, motiu pel qual se’l deté.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending