Detingut després d’enviar a un altre home missatges on es veien preparatius amb una arma

En dur a terme un registre al domicili del presumpte amenaçador, la policia va localitzar diverses armes curtes de fogueig

Un cotxe policial accedint a l'aparcament soterrani de la Seu de la Justícia.
Un cotxe policial accedint a l'aparcament soterrani de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Missatges amenaçadors a través d’aplicacions de mòbil. Fins i tot imatges on es veia posant a punt una arma. Això és el que hauria denunciat un home resident que rebria d’un altre ciutadà del país, en aquest cas un veí d’Escades. Després de fer les indagacions pertinents i donar credibilitat a les amenaces, la policia hauria procedit a detenir l’home. L’amenaçador.

L’arrest no es va fer a les primeres de canvi perquè el cercat no es trobaria on se l’esperava. Però sí que se l’hauria localitzat més tard i se l’hauria acabat detenint. No seria la primera vegada que se les veia amb la policia. De fet, fonts veïnals asseguren que si els agents van actuar amb més celeritat hauria estat, justament, perquè coneixent l’individu sabien que hi podia haver perill. D’aquí que no hi hagués gaire dilació entre la denúncia, el processament de les dades i l’arrest posterior.

Després de la detenció, els agents intervinents haurien fet un escorcoll al domicili on viuria l’amenaçador,  a la part alta d’Escaldes, i haurien localitzat un bon grapat d’armes curtes de fogueig, el port de les quals és il·legal però com que en principi no havien sortit d’un calaix, i la venda de l’armament en qüestió és lliure, no hi hauria res a dir, per dir-ho així. L’home hauria estat posat a disposició divendres i hauria quedat en llibertat, aparentment, després de la pràctica d’una ordenança penal.

Comentaris

Trending