Detingut després d’encarar-se a la policia i amenaçar-los de mort

Els agents també arresten un home de 43 anys a Sant Julià de Lòria per agredir la seva parella davant la filla menor de la dona

Comentaris

Agents de policia fent una roda pedrestre.
Agents de policia fent una roda pedrestre. POLICIA ANDORRA

La matinada de dilluns la policia va arrestar un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública, contra la llibertat i contra l’honor. Segons s’ha informat en un comunicat, l’home formava part d’un grup de persones que havien tingut problemes a l’interior d’un local d’oci nocturn de la capital i es va encarar als agents “de manera desproporcionada” i els va amenaçar de mort.

Segons es detalla en el comunicat, la patrulla que va intervenir es trobava efectuant un servei de prevenció a l’exterior del local d’oci i va veure com el personal de seguretat de l’establiment acompanyava fins a la sortida un grup de persones que havien tingut problemes a l’interior. Quan els agents van intervenir per demanar-los que abandonessin la zona i evitar així més conflictes, tots ells van accedir-hi amablement, excepte un, que va reaccionar “de manera desproporcionada” i es va encarar amb els policies “amb agressivitat, fent cas omís de les seves indicacions, amenaçant-los de mort, insultant-los i resistint-se posteriorment al control”. A més, es va detectar que estava en possessió de 2,1 grams d’haixix.

D’altra banda, la policia va detenir diumenge a Sant Julià de Lòria un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per haver agredit la seva parella al domicili que comparteixen i davant la filla menor de la dona.

Finalment, els darrers dies s’han detingut tres persones d’entre 19 i 29 anys per positius d’alcoholèmia amb taxes de 0,91 a 1.06 grams d’alcohol per litre de sang, i un altre conductor, de 20 anys, per conduir sota els efectes de les drogues. En aquest últim cas, en el cotxe hi havia altres persones, entre les quals, una jove de 18 anys a qui també es va detenir per possessió de 0,3 grams de ketamina. Tots dos eren turistes.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending