Detingut després de donar un cop a l’ull a la dona quan li feia tot un seguit de retrets

L’arrest es va produir poc abans de la mitjanit de dimecres a dijous quan la parella, que havia begut, s’estava recriminant tot un seguit de coses del dia a dia

Una patrulla policial passant per davant de la Batllia.
Una patrulla policial passant per davant de la Batllia. Toni Solanelles

Un home d’una cinquantena d’anys, resident a Escaldes, va ser detingut poc abans de la mitjanit de dijous després que donés un fort cop a l’ull de la seva parella en el marc d’una discussió que mantenien i que va anar pujant de to fins a arribar a les mans. La discussió estava regada malauradament amb alcohol. Els dos cònjuges haurien begut força mentre es recriminaven diversos comportaments tingut per l’un i l’altre en el dia a dia.

En el marc dels retrets que s’estaven fent, l’home li hauria agafat el braç a la dona i li va fer una primera esgarrapada. Tots dos haurien forcejat fins que l’home va acabar donant un fort cop a l’ull de la seva parella. Arran de tot plegat, una patrulla de la policia va ser avisada de la situació i es va presentar al domicili, a la parròquia d’Escaldes, davant un cas més de violència conjugal.

El suposat agressor va al·legar que havia actuat en defensa pròpia però, segons les fonts, no tenia cap senyal que hagués estat agredit, ni al cos ni a la roba, mentre que la dona sí que presentava signes d’haver estat violentada al braç i a la cara, especialment al nas i a l’ull. Davant d’aquestes evidències, els agents van procedir a detenir l’home, que va passar a disposició judicial ahir a la tarda.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending