Detingut per conduir amb 2,26 d’alcoholèmia i fent ziga-zagues

Fins a tres homes més han estat arrestats per anar al volant ebris o sota els efectes de les drogues i a un turista per possessió de cocaïna i marihuana al Pas de la Casa

Control d'alcoholèmia.
Control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

La Policia ha efectuat fins a quatre detencions al llarg del dijous per conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Un d’ells, transitava per la CG-2 amb una taxa d’alcohol en sang de 2,26, gairebé triplicant el permès, i fent ziga-zagues. Així mateix, fora dels controls a les carreteres, s’ha arrestat un turista aquesta matinada de divendres per possessió de cocaïna i marihuana al Pas de la Casa.

No ha estat el primer conductor que s’ha enxampat aquesta setmana fent ziga-zagues, però sí que ha estat, de lluny, el qui tenia una taxa d’alcohol en sang més elevada, 2,26. Es tracta d’un resident de 36 anys que conduïa per la CG-2 de matinada. En el mateix període de temps es va arrestar un turista de 33 anys per un positiu d’1,15.

Durant el matí de dijous, en un control a la frontera del riu Runer, els agents van arrestar un altre turista de 22 anys per positiu de tòxics al volant. Més tard, a les 23:45 h, a Sant Julià de Lòria, es va controlar un resident de 42 anys amb una taxa d’1,99. Així mateix, s’ha detingut aquest dijous al segon home de la setmana per possessió de drogues. Es tracta d’un turista que es trobava al Pas de la Casa i al qual se li van trobar 1,5 grams de cocaïna i 5,5 de marihuana.

Aquesta passada nit, de nou a la frontera del riu Runer, la Policia ha detingut un altre home, també turista de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic, per identificar-se amb un document fals. Els darrers dies, també es va arrestar a la Massana una resident de 28 anys per conduir amb el permís retirat per ordenança penal.

Comentaris (2)

Trending